Εθνικό Θέατρο

Έλενα Μαρσίδου

Η Έλενα Μαρσίδου σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας της Πάτρας και στην Ανώτερη Σχολή Υποκριτικής Τέχνης «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας- Γ. Κιμούλης».

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Κ.Θ.Β.Ε, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Καβάλας, Καλαμάτας, Σερρών, Κομοτηνής και Λάρισας. Με τα θέατρα Βασιλάκου, Από Μηχανής, Αθηνών, και με πλήθος Ελλήνων σκηνοθετών. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Θεάτρου «Άρσις», όπου και σκηνοθέτησε τους «Φασουλήδες του Κατσιπόρα», την «Αρλεκινάδα» και το «Ταξιδεύοντας με τον κύριο Εξυπερί» στο θέατρο Αθηναΐδα.

Έχει εργαστεί ως drama trainer σε προγράμματα όπως: UNICEF Turkey, GSM-Gençlik Servisleri Merkezi- “INCREASING RESILIENCE FOR SYRIAN CHILDREN UNDER TEMPORARY PROTECTION IN TURKEY”, Imagine the city, FUTURE LIBRARY. Έχει συνεργαστεί με τις Μ.Κ.Ο Praksis και Πολίτες Εν δράση για μετανάστες και ανέργους με τη συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών. Είναι σταθερή συνεργάτις της θεατροπαιδαγωγικής ομάδας «Παιθέα».

Από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στο Εθνικό θέατρο στα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς. Έχει παραδώσει σεμινάρια σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε επιμορφώσεις εκπαιδευτικών σε συνεργασία με τη Νομαρχία Νοτιοδυτικής Ελλάδας & το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, σε δημοτικά και γυμνάσια, στο Σικιαρίδειο ίδρυμα, σε Δήμους και ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα.

Έλενα Μαρσίδου

επιστροφή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.