Εθνικό Θέατρο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: Κατάθεση προτάσεων για εργαστήρια - εκπαιδευτικά προγράμματα

20.7.2020

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Εθνικό Θέατρο με τα θεατρικά του εργαστήρια έχει δημιουργήσει μια ισχυρή εκπαιδευτική παράδοση και έχει καταστεί πόλος έλξης για παιδιά, νέους και ενήλικες που θέλουν να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο μέσα από το θέατρο.

Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, κίνηση, τεχνικές συνόλου, επινοημένο θέατρο, μιούζικαλ, αφηγηματική μουσική, εξοικείωση με γνωστικά αντικείμενα της διδακτέας ύλης στην εκπαίδευση μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, βιωματικά εργαστήρια που συνδέουν τους νεαρούς θεατές με το ρεπερτόριο του Εθνικού Θεάτρου, διερεύνηση ρόλων και χαρακτήρων, είναι ορισμένα από τα εργαστήρια που υλοποιεί το Εθνικό Θέατρο.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, της διεύρυνσης και του εμπλουτισμού των εργαστηρίων του, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε διδάσκοντες, το Εθνικό Θέατρο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση κατάθεσης προτάσεων για εργαστήρια-εκπαιδευτικά προγράμματα που θα μπορούσαν μελλοντικά να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου.

Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

  • Τίτλο, αντικείμενο και στόχο του εργαστηρίου, μεθοδολογία
  • Ηλικίες στις οποίες απευθύνεται
  • Απαιτήσεις υλοποίησης
  • Βιογραφικό του/ της διδάσκοντος/ διδάσκουσας ή των διδασκόντων

Αποστολή/κατάθεση προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gmpaka@n-t.gr

Υπόψη: κας Σοφίας Βγενοπούλου, Υπεύθυνης Εθνικού Νέων

Χρόνος κατάθεσης: Έως 15/10/2020


Φωτογραφία ανάρτησης: Ελίνα Γιουνανλή (Εργαστήρια Ε.Θ.)

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.