Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο συναντά για δεύτερη χρονιά τους συνδρομητές του

Το Εθνικό Θέατρο συναντά για δεύτερη χρονιά τους συνδρομητές του

Το Εθνικό Θέατρο προσκαλεί τους συνδρομητές της φετινής χρονιάς στην ετήσια συνάντηση γνωριμίας, την Τρίτη, 9 Ιουνίου στις 18:00, στο Θέατρο Rex - Σκηνή Κοτοπούλη.

Η συνάντηση γνωριμίας έγινε για πρώτη φορά πέρυσι και έδωσε την ευκαιρία στους συνδρομητές να βρεθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν τις εντυπώσεις και τις σκέψεις τους  για τις παραστάσεις που παρακολούθησαν και να συζητήσουν για τη λειτουργία του θεσμού των συνδρομητών με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιάννη Χουβαρδά.

Ο θεσμός των συνδρομητών που ξεκίνησε για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2007 -2008 έχει βρει την ενθαρρυντική ανταπόκριση του κοινού. Στόχος του Εθνικού Θεάτρου είναι να απλωθεί ακόμη περισσότερο η πρακτική της συνδρομητικής κάρτας, που προσφέρει στους κατόχους της ένα πολύ οικονομικό πακέτο για τις παραστάσεις που θα παρακολουθήσουν καθώς και μια σειρά από άλλα σημαντικά προνόμια (δωρεάν προγράμματα, προτεραιότητα στις κρατήσεις κλπ)
 


Πληροφορίες
Τμήμα Προβολής και Επικοινωνίας
Τηλ. 210 5288164-5
promodept@n-t.gr

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ What'sON

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.