Εθνικό Θέατρο

Πίνακας κατάταξης υποψηφίων για τη θέση με κωδ. Α1 «Υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την τεκμηρίωση του προγράμματος Εφηβικού Θεάτρου στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Το Εθνικό Θέατρο ανακοινώνει τον Πίνακα Κατάταξης των Υποψηφίων που εκπλήρωσαν  τα κριτήρια για τη θέση με κωδ. Α1 «Υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την τεκμηρίωση του προγράμματος Εφηβικού Θεάτρου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020» σύμφωνα με την  Πρόσκληση με αρ. πρωτ. 4580/29.11.2019 (3/2019) στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Οι υποψήφιοι κατατάσσονται κατά φθίνουσα σειρά. Το Εθνικό Θέατρο θα συνάψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με τον πρώτο του κατωτέρου πίνακα.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ What'sON

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.