Tickets Menu ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ NATIONAL THEATER OF GREECE

Μικρό Εθνικό 2018 - 2019

Το Μικρό Εθνικό καλωσορίζει τα παιδιά και τους εφήβους στο νέο του «σπίτι», στη δική του πια σκηνή, στο ανακαινισμένο Ισόγειο REX.

Με ένα ολοκληρωμένο ρεπερτόριο, με παραστάσεις και προτάσεις για νέους κάθε ηλικίας, αλλά και με το δικό του πλέον «σπίτι», το ανακαινισμένο Ισόγειο REX, το Μικρό Εθνικό μοιάζει με όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ανανεωμένη παιδική κι εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου επιλέγει για τη φετινή χρονιά να εστιάσει στο «εμείς» και αφιερώνει το ρεπερτόριό της στη γνωριμία μας με τον… άλλον. Τέσσερα έργα που, το καθένα από τη δική του σκοπιά, μάς βοηθούν να διερευνήσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις, την έννοια της ενσυναίσθησης, αλλά και το καθρέφτισμα που αποτελεί η κάθε μας επαφή με τους άλλους. Αυτός είναι άλλωστε και ο διττός, καλλιτεχνικός και εκπαιδευτικός, στόχος μας για τη θεατρική περίοδο 2018 - 2019: ν’ αποτελέσουν οι παραστάσεις μας την αφετηρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι της φαντασίας που με κάθε βήμα, μάς φέρνει πιο κοντά στον άλλον.

Σοφία Βγενοπούλου
Υπεύθυνη Μικρό Εθνικό

Mοιραζόμαστε…

… την «μεταμορφωτική» εμπειρία του θεάτρου με τις δεκάδες χιλιάδες παιδιών κι εφήβων που παρακολουθούν ως θεατές τις παραστάσεις μας.

… τη χαρά της δημιουργίας με τους εκατοντάδες νέους κάθε ηλικίας που συμμετέχουν ως συνδημιουργοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα - εργαστήρια του Μικρού Εθνικού.

… τη θεραπευτική αξία της τέχνης μέσα από παράλληλες δράσεις, με όλους εκείνους που καλούνται να… «διανύσουν» μεγαλύτερη απόσταση από τους υπόλοιπους για να συναντήσουν το θέατρο.

Συνεχίζουμε

Χάρη στη σχέση που έχουμε αναπτύξει, μια μεγάλη αγκαλιά γεννήθηκε για να χωρέσει κάθε μορφή έκφρασης, κάθε ηλικία, αλλά και κάθε ομάδα ανεξαρτήτως ιδιαιτεροτήτων.

Η εμπιστοσύνη σας στο Μικρό Εθνικό, στην ανανεωμένη παιδική και εφηβική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ανταμείβεται με ένα πρόγραμμα δράσεων που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες, επιτυγχάνοντας την κάλυψη των παιδευτικών αναγκών σε όλο τους το φάσμα.

Εργαστήρια 2018 – 2019 | Νέο Πρόγραμμα 

Θέατρο για όλους από το Μικρό Εθνικό: 35 διαφορετικά εργαστήρια

Συνεχίζουμε ν’ ανακαλύπτουμε την πηγή της αστείρευτης νεανικής δημιουργικότητας μέσα από την ατομική αναμέτρηση και την συλλογική προσπάθεια σε πρωτοποριακά εργαστήρια ενός νέου, ολοκληρωμένου και εμπλουτισμένου εκπαιδευτικού προγράμματος που προσεγγίζει μεγάλο εύρος αντικειμένων και θεματικών.

Για περισσότερες πληροφορίες | Εγγραφές: στο τηλέφωνο 2107001468  ή με email ergastiria2@n-t.gr | Τμήμα Μαζικών Πωλήσεων

Αναλυτική περιγραφή εργαστηρίων με ένα κλικ εδώ

Το πρόγραμμα με μια ματιά εδώ
 

Συμμετοχή και δημιουργική μάθηση
Οι συμμετέχοντες εξερευνούν, ανακαλύπτουν, δημιουργούν, συγκινούν και συγκινούνται, επικοινωνούν, φτιάχνουν τα δικά τους έργα, τραγουδούν, χορεύουν, καλλιεργούν νέες δεξιότητες… κάνουν καινούργιους φίλους. Πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του Εθνικού Θεάτρου!
 

ΝΕΟ! ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ!
Ανοιχτές πρόβες αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες των εργαστηρίων

Η Παιδική και Εφηβική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου προσκαλεί το κοινό της να εμπλακεί πιο ενεργά στη δημιουργική διαδικασία. Οι έφηβοι και τα παιδιά που συμμετέχουν στα εργαστήριά μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ανοιχτές πρόβες των επαγγελματικών μας παραστάσεων, να συναντήσουν και να «ανακρίνουν» τους σκηνοθέτες του Μικρού Εθνικού, αλλά και τους ηθοποιούς του. Έτσι, κάνουν και σε εμάς το πολύτιμο δώρο να ανταλλάξουμε ιδέες και σχόλια!
 

ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

Στο τέλος της χρονιάς τα παιδιά και οι έφηβοι δημιουργούν τις δικές τους παραστάσεις και φτιάχνουν ρεπερτόριο από, με και για νέους! Με την πλήρη τεχνική υποστήριξη του Εθνικού Θεάτρου στο Ισόγειο ΡΕΞ παρουσιάζουν το πιο ζωντανό θέατρο της πόλης! Γονείς και φίλοι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι!


Παραστάσεις στο Εθνικό

Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, 10437, Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 5288100

antalya travesti maurers sakarya travesti evlilik teklifi acilis organizasyonu organizasyon dugun organizasyonu tmgd


istinye petshop teknede mezuniyet pati sahiplen kalebet giriş