Εθνικό Θέατρο

Ο εφιάλτης της ευτυχίας

της Γιουστίνε Ντελ Κόρτε

Από 29.04.2009 έως 31.05.2009

ΘΕΑΤΡΟ REX - ΣΚΗΝΗ «ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ»

Τι σημαίνει ευτυχία; Υπάρχει μήπως μια μαγική διαδρομή που οδηγεί με σιγουριά σε αυτήν; Ποια είναι τα υλικά που την συνθέτουν; Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας, της κοινωνίας, του σεξ, του χρήματος, σε αυτή την αναζήτηση; Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στο γυναικείο ψυχισμό, με χιούμορ αλλά και τρυφερότητα, η Γιουστίνε Ντελ Κόρτε στήνει μια σπονδυλωτή ιστορία, με μαρτυρίες και εμπειρίες προσώπων που κυνήγησαν το όνειρο και έζησαν έναν εφιάλτη.

Το Εθνικό Θέατρο συστήνει στο ελληνικό κοινό την συγγραφέα Γιουστίνε Ντελ Κόρτε. Η αυστριακή, μεξικάνικης καταγωγής, δημιουργός, γράφει ένα τολμηρό, προκλητικό και σκληρό κείμενο, για ένα ερώτημα που συνδέεται με την ίδια την ανθρώπινη φύση: τη βασανιστική αναζήτηση της ευτυχίας. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς προσεγγίζει ένα σύγχρονο έργο και συνεργάζεται με ένα σύνολο σπουδαίων ερμηνευτών, που θα ζωντανέψουν ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό χαρακτήρων.

media gallery

Ο εφιάλτης της ευτυχίας

της Γιουστίνε Ντελ Κόρτε

ΘΕΑΤΡΟ REX - ΣΚΗΝΗ «ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ»

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.