Εθνικό Θέατρο

Recycle

Εταιρείας Θεάτρου Χώρος

Από 12.02.2010 έως 25.04.2010

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΣΚΗΝΗ Α

Κάτι που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος μιλάει κάτι που υποτίθεται ότι είναι γλώσσα  και αφηγείται μια κατά τα άλλα τραγική ιστορία γεμάτη ιδανικά, τιμή, αξίες, πιστεύω, αίμα, διεκδικήσεις ζωτικών χώρων, δημιουργίες πολιτισμών, αστρικές συγκρούσεις, πλανητικές συρράξεις, μα και τρυφερότητα, αθώες παιδικές φωνές και πάνω απ’ όλα αγάπη. Τα κατά τα άλλα συμπαθητικά αυτά πλάσματα αγαπούν να σχηματίζουν ομάδες, παρέες, συλλόγους, συναθροίσεις, παρατάξεις, συνδικάτα, λέσχες, συγκεντρώσεις, σωματεία, έθνη, κράτη, αυτοκρατορίες, πολυεθνικές εταιρείες και γαλαξιακές συμμαχίες, απομυζώντας τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντός τους  και τους ψυχικούς πόρους της ίδιας τους της ύπαρξης.

Η ομάδα Χώρος από την Θεσσαλονίκη, που έγινε γνωστή στην Αθήνα με τις παραστάσεις της Γκόλφω Reloaded!, Ο  Απόκοπος και την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου Λιωμένο βούτυρο, συνεχίζει την αναζήτησή της σε θεατρικούς κώδικες, που ξεφεύγουν από την κλασική θεατρική σύμβαση. Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου Αθήνας, θα παρουσιάσει ένα έργο που θα διαμορφωθεί μέσα από τις πρόβες.

Recycle

Εταιρείας Θεάτρου Χώρος

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ΣΚΗΝΗ Α

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση του περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας.
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.